جشن ميلاد امام رئوف (ع) با حضور خادمین حرم مطهر رضوی در شهرستان سامان برگزار می شود
آگوست 11, 2016 در 01:21 توسط علی آزوغ

امام جمعه شهرستان سامان گفت: همزمان با دهه کرامت و فرا رسیدن میلاد با سعادت امام رئوف، حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)، شهرستان سامان میزبان خادمین حرم مطهـر رضوی (ع) است.
حجت الاسلام و المسلمین محسن ملک پور در گفتگو با خبرنگار سامانِ بـرتـر با اشاره به اینکه همزمان با سایر شهرستان های استان، 7 نفر از خادمین حرم مطهر رضوی (ع) در یک سفر یک روزه میربان مردم خونگرم و متدین شهرستان سامان هستند افزود: این دیدار عصر روز یکشنبه 24 مرداد ماه ساعت 16:00 در مسجد حضرت بقیه الله روستای شوراب صغیر از توابع بخش مرکزی سامان به صورت منسجم برگزار خواهد شد.
وی در ادامه افزود: در این مراسم خدام حرم مطهر رضوی به همراه مسئولین از خانواده های شهدا و ایثارگران شهرستان سامان تجلیل خواهند کرد.
حجت الاسلام ملک پور چاوش خوانی و سخنرانی را در این مراسم یادآور شـد و تصریح کرد: ایجاد فضا، عطر و بوی معنویت از اهداف این مراسم در شهرستان سامان است.
انتهای پیام/