۰

اجتماعی و فرهنگی / کل اخبار

اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی در شهرستان سامان برگزار شـد

فوریه 8, 2017 در 22:40 توسط

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری از برگزاری اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی با تنوع 38 نوع غذا در روستای سوادجان از توابع بخش زاینده رود سامان خبر داد.

بهمن عسگری سوادجانی در گفتگو با خبرنگار سامانِ بـرتـر با بیان اینکه جشنواره غذاهای سنتی و محلی همزمان با دهه مبارک فجر در روستای هدف گردشگری سوادجان برگزار شده است افزود: 38 آشپز با تنوع 38 نوع غذای محلی اقدام به پخت غذاهایی از جمله اوماج، کوفته گردو، اشگنه، کشک بادمجون، نان محلی، آش جـو، قرمه سبزی، دمپخت گردو و پخت سایر انواع غذاهای محلی دیگر نمودند.

وی اظهار داشت: نمایشگاه صنایع دستی نیز از جمله سرمه دوزی، هویه کاری، تابلو فرش و گلیم فرش در حاشیه برگزاری اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی افتتاح شد.

عسگری با عنوان اینکه این جشنواره ها می توانند برای جامعه زنان ایجاد اشتغال نمایند تصریح کرد: از جمله سیاست های کاری سازمان میراث فرهنگی و صتایع دستی ایجاد اشتغال در جوامع بشری است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در شهرستان سامان اشاره و خاطرنشان کرد: در این راستا تسهیلاتی در خصوص ایجاد اقامتگاه های بومی و محلی و احداث خانه مسافر با بازپرداخت بلند مدت در اختیار متقاضیان این امر قرار داده شده است.

وی افزود: شرکت کنندگان از این جشنواره می توانند از تسهیلات 50 میلیون ریالی با بازپرداخت 4 ساله از طریق موسسه کارآفرینی و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان استفاده نمایند.

انتهای پیام/

سامانِ بـرتـر در کانال تلگرام راه اندازی شـد

 



دیدگاهتان را بنویسید

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *