سرهنگ عسگری: تعامل والدین با فرزندان از مهمترین عوامل کاهش آسیبهای فضای مجازی
فوریه 2, 2017 در 23:30 توسط علی آزوغ
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) چهارمحال و بختیاری گفت: تعامل رفتار و به نوعی مهارت برقراری ارتباط از مهمترین ویژگی های رفتاری والدین با فرزندان در فضای مجازیست.
به گزارش خبرنگار سامانِ بـرتـر، سرهنگ مرتضی عسگری صبح امروز در همایش پدافند غیر عامل در جمع فرهنگیان شهرستان سامان با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش ها ارتقاء سواد رسانه ای خانواده ها می باشد افزود: در این راستا سعی کردیم بیشتر دغدغه هایی که خانواده ها با آن روبرو هستند نسبت به آن بپردازیم و حتی لامکان سطح سواد رسانه ای خانواده ها را افزایش دهیم که این مهم بتواند تعامل مطلوبی بین خانواده و فرزندان در فضای مجازی ایجاد کند.
وی اظهار داشت: موثرترین رفتاری که می توانیم در فضای مجازی به آن بپردازیم تعامل رفتار و به نوعی مهارت برقراری ارتباط بین والدین و فرزندان است که هر چه والدین بتوانند نظارت مفیدی بر عملکرد فرزندان خود در فضای مجازی داشته باشند آن گاه می توانند مهارت های مفیدی را ایفاء کنند و به تبع آن آسیب های فضای مجازی مبتلا به کودکان را کاهش دهند.
سرهنگ عسگری خاطرنشان کرد: متاسفانه در زمان هایی که والدین نتوانند با فرزندان خود در فضای مجازی ارتباطی مفید و مطلوب شکل دهند و یا آنان را همراهی و در این امور نظارت داشته باشند، در گام های بعدی متاسفانه شاهد خواهیم بود کودکان ما مورد بزه وسواستفاده قرار گرفته اند که این مهم صرفا به دلیل نا آگاهی از نحوه استفاده از امکانات فضای مجازی می باشد که لازم است خانواده ها آموزش های ابتدایی را به فرزندان خود ارائه دهند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات چهارمحال و بختیاری افزود: برخی از خانواده ها بسیاری از امکانات فضای مجازی را بدون آنکه اطلاعاتی از این امکانات داشته باشند و یا نظارت مستقیمی بر عملکرد فرزندان خود داشته باشند آن را در اختیار کودکان خود قرار می دهند که این مهم در واقع اجازه ورود و غرق شدن آنان را به فضای مجازی می دهد.
وی با تاکید بر اینکه این همایش ها و این کارگاه های آموزشی صرفا جهت ارتقاء سطح سواد رسانه ای و فضای مجازی خانواده ها می باشد بیان داشت: پلیس فتا در کنار خانواده هاست و در این جهت به آنها کمک خواهیم کرد.
سرهنگ عسگری اظهار داشت: ما بر این باور هستیم که در هر جایی که خانواده ها به پلیس اعتماد کرده اند، ضمن اینکه در این راستا اسرار خانواده ها حفظ شده، حریم خصوصی کاربران نیز مورد احترام و توجه پلیس بوده است.
رئیس پلیس فتا استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جامعه هدف و جامعه مخاطبین آمار بسیار بالایی دارد و پلیس به تنهایی نمی تواند همه جامعه آماری را پوشش دهد افزود: ما حداکثر تلاشمان را جهت افزایش آگاهی بخشی به جامعه ایفاء کرده ایم.
وی خاطرنشان کرد: اگر همه دستگاه ها با یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند آنگاه می توانیم به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی که استفاده قانون مند وصحیح در راستای نیل به اهداف والای انسانی واسلامی بوده است، به آن جامه عمل بپوشانیم.
سرهنگ عسگری با عنوان اینکه خانواده ها می توانند جهت کسب انواع مهارت و آموزشها وارتقاء سواد فضای مجازی به سامانه اینترنتی پلیس فتا به آدرس http://www.cyberpolice.ir مراجعه کنند تصریح کرد: در این سامانه خانواده ها و فرزندانشان بر حسب نیاز سنی خود می توانند ضمن فراگیری انواع آموزشها، اتفاقاتی که به دلیل پایین بودن سطح سواد فضای مجازی پیرامون ما به وقوع می پیوندد را مشاهده و مطالعه نمایند.
وی در پایان یادآور شد: خانواده ها در این سامانه اینترنتی می توانند علاوه بر مطالعه آموزشی، تخلفات فضای مجازی را در این سامانه به اطلاع ما برسانند.
انتهای پیام/