۰

اجتماعی و فرهنگی / کل اخبار

دهقانی: شوراهای آموزش و پرورش تجلی مشارکت مردم و مسئولین در امر تعلیم و تربیت است

نوامبر 21, 2016 در 23:49 توسط

رئیس آموزش و پرورش شهرستان سامان گفت: شوراهای آموزش و پرورش تجلی مشارکت مردم و مسئولین در امر تعلیم و تربیت است.

img_6377-copy

به گزارش خبرنگار سامانِ بـرتـر، محمد دهقانی در هشتمین نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان سامان افزود: شوراهای آموزش و پرورش بازوان توانمند اداره آموزش وپرورش می باشند زیرا در سطح شهرستانها فرماندار، امام جمعه، شهردار و رئیس شورای شهر و نمایندگان مدیران و انجمن های اولیا و مربیان به عنوان اعضای اصلی در این جلسات شرکت می کنند.

وی در ادامه افزود: همدلی و همراهی مسئولین ادارات و نهادها می توانند زمینه تحقق اهداف بلند نظام تعلیم و تربیت را فراهم نماید که به حمد اله در این جلسات مسئولین شهرستان حضور فعالی دارند.

در ادامه این نشست فرماندار شهرستان سامان نیز اظهار کرد: تمرکز زدایی و مشارکت محلی برای ارتقاء فعالیت های آموزش و پرورش از موضوعات قابل توجه است که نقش بسزایی در پیشرفت سریع امور دارد.

سعید صالحی اردلی افزود: وظیفه همه ادارات و نهادها کمک به رشد و توسعه آموزش وپرورش می باشد و شوراها اگر به وظایف قانونی خود همانطور که در قانون آمده عمل کنند می توانند در توسعه و تجهیز فضاهای آموزش و پرورش و تحقق مشارکت های مردمی و دولتی نقش بسیار مهمی داشته باشند.

به گزارش سامانِ بـرتـر، این نشست با حضور اعضای جدید نمایندگان، مدیران و انجمن  اولیاء و مربیان که هفته گذشته با حضور کلیه مدیران و انمجن های اولیا و مربیان انتخاب شدند صورت گرفت و از اعضای دوره قبل تشکر و قدردانی شد.

انتهای پیام/

سامانِ بـرتـر در کانال تلگرام راه اندازی شـد

 

دیدگاهتان را بنویسید

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *