۰

اجتماعی و فرهنگی / کل اخبار

شهردار سامان: تمام کوچه های شهر سامان آسفالت شدند

اکتبر 16, 2016 در 23:31 توسط

شهردار سامان از آسفالت کامل تمامی کوچه ها و خیابان اصلی شهر سامان در سالجاری خبر داد.

shahrdar 2 (Copy)

یزدان اقاخانی در گفتگو با خبرنگار سامانِ بـرتـر با بیان اینکه در سالجاری با تکمیل 59 کوچه در سطح شهر سامان، آسفالت ریزی کامل و به اتمام رسیده است اظهار داشت: آسفالت کوچه و خیابان های سطح شهر سامان انجام شده است.

وی افزود: از سه سال گذشته با وجود 240 کوچه در سطح شهر سامان، 130 کوچه فاقد آسفالت و زیرسازی مناسب بود که هم اکنون در سالجاری آسفالت این کوچه ها با مساحت 130 هزار متر مربع و با اعتبار داخلی  این رقم به صفر رسیده و تا هفته های آتی تمامی کوچه های شهر سامان آسفالت ریزی آنها به اتمام خواهد رسید.

وی به عملکرد این نهاد در شهر سامان از سه سال گذشته تا به کنون اشاره کرد و افزود: شهرک ابوذر سامان در سه سال گذشته فاقد آسفالت گرم مناسب بوده که در سالجاری توانستیم تمامی کوچه ها و خیابان این شهرک را به طور کامل آسفالت کنیم.

آقاخانی به اجرای طرح موزائیک فرش در خیابان های اصلی شهر ابتدای خیابان امام خمینی (ره) تا خیابان شهید جعفرزاده سامان اشاره کرد و اظهار داشت: در سالجاری 5 هزار متر مربع موزائیک فرش با جدول سازی و زیرسازی با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد ریال از اعتبارات داخلی با مشارکت مردم انجام شده است.

وی به نوسازی و بهسازی پارک های کودک در مرکز شهر و پارک کودک در شهرک ابوذر سامان اشاره کرد و افزود: با ایجاد امکانات در این دو پارک و با نصب ست های پلی اتیلن درجه یک، ایجاد سرویس های بهداشتی و حمام، احداث 6 عدد آلاچیق با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی هزینه و انجام شده است.

شهردار سامان به سالن چند منظوره مدیریت بحران در سالجاری اشاره کرد و افزود: این سالن پیشروی 95 درصدی را پیش برده است که ساخت این سالن با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی هزینه و در حال ساخت پایانی آن است.

آقاخانی به واگذاری غرفه های رایگان جهت امور فرهنگی در سطح شهر سامان در مکان تاریخی پل زمانخان اشاره کرد و افزود: این غرفه ها با ایجاد طرح آرامش بهاری در این مکان به صورت رایگان واگذار شده است و آماده ارئه خدمات و مشاوره به همشهریان، مسافران و گردشگران می باشد.

وی ساماندهی پارکینگ پل زمانخان سامان را یادآور شد و بیان داشت: در هفته های آتی قسمت های شمالی و جنوبی پارکینگ پل زمانخان و نیز جاده جایگاه CNG سامان به صورت کامل آسفالت خواهد شد.

شهردار سامان خاطر نشان کرد: در سال آینده امید است بیشترین اعتبارات را در قسمت های مبلمان شهری هزینه کنیم و میدان های شهری شهر را با نصب المان هایی در خور فرهنگ مردم شهرستان سامان قرار دهیم و همچنین پارک های شهر را توسعه و در ایجاد فضای سبز شهری گام برداریم.

وی در پایان یادآور شد: شهرداری یک نهاد عمومی غیر دولتی است که در این راستا جهت پیشرفت شهر مشارکت مردمی را می طلبد.

انتهای پیام/

سامانِ بـرتـر در کانال تلگرام راه اندازی شـد

دیدگاهتان را بنویسید

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *