۰

اجتماعی و فرهنگی / کل اخبار

950 خودروی متخلف در محورهای مواصلاتی چهارمحال وبختیاری به پارکینگ منتقل شدند

مارس 28, 2016 در 14:26 توسط

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی چهارمحال وبختیاری گفت: از ابتدای طرح نوروزی 950 خودروی متخلف و حادثه ساز در محورهای مواصلاتی استان متوقف و روانه پارکینگ شد.

(تصویر آرشیو)

46366

به گزارش دریافتی سامانِ بـرتـر و به نقل از ایرنا، سرهنگ دوم رحمت الله نجفی افزود: رانندگان این خودروها، مرتکب تخلفات حادثه سازی مانند سبقت غیر مجاز و انحراف به چپ شده بودند.
وی گفت: سرعت و سبقت غیرمجاز و انجام حرکات نمایشی و انحراف به چپ از خط قرمزهای پلیس در طرح کنترل ترافیک نوروزی است و با رانندگان متخلف برخورد جدی می شود.

سرهنگ دوم نجفی از رانندگان خواست در شرایط خستگی و خواب آلودگی از رانندگی پرهیز و در صورتی که احساس خستگی کردند، مدتی را در حاشیه امن جاده توقف و پس از استراحت ادامه مسیر دهند.

به گزارش این رسانه، محورهای ارتباطی استان چهارمحال و بختیاری به دلیل اتصال استان های جنوبی به مرکز و غرب کشور از محورهای پرتردد محسوب می شود و بخش قابل توجهی از راه های این استان هنوز چهاربانده نشده است.

انتهای پیام/

سامانِ بـرتـر در کانال تلگرام راه اندازی شـد

دیدگاهتان را بنویسید

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *