۰

اقتصادی - عمرانی / کل اخبار

دومین تصفیه خانه روستایی شهرستان سامان افتتاح شد + تصاویـر

جولای 31, 2015 در 01:39 توسط

تصفیه خانه 9 روستای حاشیه زاینده رود با حضور معاون وزیر نیرو افتتاح شد.

IMG_6074

به گزارش خبرنگار سامانِ بـرتـر، تصفیه خانه مجتمع 9 روستای حاشیه زاینده رود با حضور معاون وزیر نیرو و رئیس آبفای روستایی کشور به بهره‌برداری رسید.

تورج احمدپور سامانی، مدیر کل آب و فاضلاب روستایی استان چهارمحال و بختیاری در آیین افتتاحیه دومین تصفیه خانه روستایی شهرستان سامان که با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد، با بیان اینکه ساخت این تصفیه خانه از سال 1384 آغاز شده است، گفت: این تصفیه خانه 14 هزار نفر جمعیت را در  9 روستا تحت پوشش قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه منبع تامین آب این تصفیه خانه، رودخانه زاینده‌رود است، افزود: سیستم تصفیه‌خانه فیلتر ماسه‌ای کند است که 27 کیلومتر طول کل خط انتقال و طول شبکه داخلی 40 کیلومتر است.

احمدپور سامانی حجم کل مخازن این تصفیه خانه را دو هزار و 300 متر مکعب عنوان و اظهارکرد: ظرفیت تصفیه خانه حضرت ابوالفضل (ع) سه هزار و 456 مترمکعب با تعداد سه واحد ایستگاه پمپاژ  است.

به گفته وی، کل اعتبار هزینه شده برای این پروژه 90 میلیون ریال است و نحوه کنترل پروژه سیستم مانیتورینگ آنلاین بومی است.

مدیر کل آب و فاضلاب روستایی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در صنعت آب و پروژه های آبرسانی به دلیل وجود مسافت های طولانی، هزینه های کابل، آسیب پذیری کابل ها و طولانی بودن زمان اجرا استفاده از کابل در مدارات فرمان مقدور به صرفه نیست، افزود: در این طرح ابزارهای لازم برای تصفیه خانه آب و سیستم اسکادا بومی سازی شده است که در این طرح نرم افزار سیستم، فرستنده گیرنده با برد بلند و هوشمند طراحی و به صورت پایلوت برای تصفیه خانه آب مجتمع چم کاکا و روستاهای اطراف آن اجرا  شده است.

در ادامه این افتتاحیه سعید صالحی اردلی، فرماندار شهرستان سامان نیز گفت: این طرح با هدف ارتقای استاندارد کیفی و بهداشتی آب، جلوگیری از آلودگی آب‌های زیر زمینی و استفاده از پساب تولیدی در مصارف کشاورزی پیش‌بینی و اجرا شده است.

وی افزود: با بهره‌برداری از این تصفیه خانه، ساکنان روستاهای چم کاکا، هوره، چم عالی، دشتی، چم خلیفه، سوادجان، چم چنگ، ایل بیگی و چم جنگل از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار می‌شوند.

صالحی اردلی اظهار کرد: مساحت تصفیه خانه 9 روستای زاینده رود 11 هزار و 500 متر مربع است که سیستم آبگیر و پمپاژ این تصفیه خانه از رودخانه زاینده رود است و این تصفیه خانه قادر به تصفیه 40 لیتر آب در ثانیه و تامین  آب شرب مورد نیاز 10 هزار نفر از روستائیان شهرستان سامان است.

همچنین در ادامه این برنامه مردم شهرستان سامان به بیان نظرات و انتقادات خود با رییس کمیسیون انرژی مجلس در مورد اجرای تونل گلاب 2 و عواقب جبران ناپذیر آن پرداختند و لغو انتقال آب از تونل گلاب 2 همچنان درخواست مردم از دولت تدبیر و امید بود.

از ديگر حاشيه هاي اين افتتاحيه، ایجاد جایگاه برای براي سخنراني مسئولين کشوري و استانی فراهم شده بود که متاسفانه مسئولین هيچ گونه سخنراني با مردم در پشت تربيون صورت ندادند بلکه صحبت ها در کنار وسيله هاي نقليه مسئولين که از تهران و مجلس آمده بودند صورت گرفت.

براي مردم اين بخش افتتاح تصفيه خانه آب آشاميدني آنچنان مهم نبود بلکه رسيدگي به انتقال آب زاينده رود از تونل گلاب 2 به استان همجوار مهم بود و دغدغه اصلي مردم اين استان و به خصوص شهرستان سامان بررسي کارشناسي و قانوني انتقال آب زاينده رود از طريق تونل  گلاب 2 است.

انتقال آب زاينده رود از طريق تونل گلاب 2 مساوي با مرگ زاينده رود است و مرگ و نابودي زاينده رود در شهرستان سامان و استان چهار محال و بختياري از بين رفتن شور و نشاط زندگي در اين استان است و به تبع آن تمامي مسائل اقتصادي ، اجتماعي و … استان از بين خواهد رفت.

چرا که با این وجود رود خانه زاينده چرخه زندگي مردم اين استان و شهرستان را به چرخش در آورده است و اغلب مردم شهرستان سامان کشاورزان هستند و  بيشتر و مرغوب ترين بادام کشور در اين شهرستان توليد و در بازار کشور و جهان عرضه مي شود.

انتقال آب زاينده رود از تونل گلاب 2، توسط استان همجوار همچنان دغده مردم استان و شهرستان سامان است چرا که مطالعه اين پروژه از سال 1382 صورت گرفته و مردم استان چهارمحال و بختياري و شهرستان سامان با تجمع هاي مختلف و تشکيل زنجيره انساني و … اعتراض خود را نسبت به اجراي اين پروژه با حضور مردم ، مجمع نمايندگان، انجمن ها و تشکل هاي مردم نهاد و … نشان داده اند.

رئيس کميسون انرژي در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه هدف از سفر به استان چهارمحال و بختياري را بررسي مشکلات استان براي انتقال آب و مواردي از اين قبيل بوده است، بيان داشت: با توجه به اطلاعات کسب شده در اين سفر صحبت ها و جمع بندي مباحث در کميسون انرژي مطرح خواهد شد.

مروي عنوان کرد: حرف مردم شهرستان سامان اجراي قانون است و مردم قانون گذاري را از مسئولين دولتي و نمايندگان خواستار هستند و توقع اين را دارند حق مردم در زمينه انتقال آب ضايع نشود.

به گزارش سامانِ بـرتـر، در این آیین حاج رسولی، معاون وزارت نیرو، مروی رییس کمیسیون انرژی مجلس و خبازی رییس آبفای روستایی کشور به همراه معاون سیاسی امنیتی استاندار، فرماندار شهرستان سامان، چهار نماینده مردم شهرستان های استان چهارمحال و بختیاری و مسئولان شهرستانی حضور داشتند.

انتهای پیام/ .

http://s3.picofile.com/file/8203306876/5_dggoo0qc_xkf.jpg

http://s3.picofile.com/file/8203306926/5_nnajttttttt5p_zv1.jpg

http://s3.picofile.com/file/8203306942/5_rtbbbbbbbbag1_22p.jpg

http://s6.picofile.com/file/8203306950/IMG_6082.jpg

http://s6.picofile.com/file/8203306984/IMG_6089.jpg

دیدگاهتان را بنویسید

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *