دهقانی: تسریع در عملیاتی نمودن برنامه های پروژه مهر از اولویت این نهاد است
جولای 26, 2015 در 01:22 توسط علی آزوغ
رئیس آموزش و پرورش شهرستان سامان در نشست هماهنگی مدیران مدارس سامان کیفیت بخشی به برنامه های مدارس شهرستان را همت مضاعف در این راستا خواند.
به گزارش خبرنگار سامانِ بـرتـر، محمد دهقانی سامانی در نشست هماهنگی مدیران و ستاد ثبت نام مدارس با بیان اینکه همت مضاعف باید در جهت کیفیت بخشی و ارتقاء به برنامه مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید وجود داشته باشد تصریح کرد: همه ما موظف و مکلف هستیم در این راستا با توکل بر خداوند متعال و افزون بر تلاش موثر در مسیر، نظم و سرعت بخشیدن در اجرای برنامه های پروژه مهـر 94 گام موثری برداریم.
وی در ادامه افـزود: حضور فعال و مستمر مدیران مدارس و عوامل اجرائی در طول هفته از وظایف ذاتی این عوامل اجرائی در فصل تابستان است که مدیران می بایست در این خصوص اهتمام ویژه ای داشته باشند و در این ایام نسبت به عملیاتی نمودن برنامه های پروژه مهر در تمام زمینه ها اقدام نمایند.
دهقانی سامانی مشارکت اولیاء دانش آموزان را با اداره و مدارس فرزندان خود در آغاز سال تحصیلی جدید را یادآور شد و افزود: مشارکت اولیاء در قالب فعالیت انجمن اولیاء و مربیان در امور مدارس، پشتیبان فعالیت ها و برنامه های مدیر می باشد و در این خصوص با تعامل و انعطاف بیشتر می توان از ظرفیت ها و استعداد اولیاء در قالب کارگروه های تخصصی مالی، عمرانی و … همیاری گرفت.
انتهای پیام/

