۰

اجتماعی و فرهنگی / کل اخبار

سخنران روز قدس در سامان: روز قدس، روز فلسطين نيست روز مستعضعفان بر عليه مستکبران است

جولای 11, 2015 در 01:09 توسط

استاد دانشگاه و یادگار 8 سال دفاع مقدس، با بيان اينکه روز قدس روز فلسيطن نيست و اين روز مستعضعفان بر عليه مستکبران است، گفت: شمارش معکوس بر عليه اسرائيل صهيونيسم ايجاد شده است.
IMG_2207 (Copy)
به گزارش دریافتی سامانِ بـرتـر، زماني در جمع راهپيمايان روز قدس در مسجد جامع شهر سامان با بيان اينکه کبر و غرور باعث سقوط انسان است و آن چيزي که باعث برتر دانسته شدن بني اسرائيل و يهود شد همين ويژيگي بود و بني اسرائيل با همه اديان الهي مخالفت کرد.
یادگار 8 سال دفاع مقدس با بيان اينکه منطق يهود اين بود که همه مخلوقات براي يهود خلق شده است ، بيان داشت: يهوديان تبليغ براي دين خود نداشتند چرا که نژاد پرست بودند.
وي با بيان اينکه يهوديان کنترل جميعت را با ايجاد جنگ مناسب مي ديدند، گفت: در دنيا فقط سه هفته جنگ نبوده است و اسرائيل تنها راه حل براي کنترل جميعت را جنگ مي دانسته است.استاد دانشگاه با بيان اينکه کار بزرگ را مردان بزرگ انجام مي دهند ، بيان داشت: امام خميني (ره) اديان الهي را خدايي کرد.

وي با بيان اينکه هنر امام به جاي کشتن شهادت را ايجاد کرد ، بيان داشت: امام با بيانات و رهنمود هاي خود اميد را به جاي ياس و شماره معکوس را براي صهيونيست ايجاد کرد.

زماني با اشاره بر اينکه روز قدس روز فلسطين نيست روز مستعضعفان بر عليه استکبار و مستکبران است، عنوان کرد: فلسطين به اين دليل براي اسرائيل مهم بوده است که کانون بزرگ دين ها است و معراج همه ادیان و انبياء الهي است.

انتهاي پيام/

دیدگاهتان را بنویسید

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *