۰

خبر استانی / کل اخبار

پروژه‌های نيمه تمام مصوب سفر رئيس‌ جمهور امسال تكميل می شوند

می 28, 2015 در 16:30 توسط

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: پروژه‌های نیمه‌ تمام مصوب سفر رئیس‌جمهور و هیئت دولت به شهرکرد، باید تا پایان امسال تکمیل و بهره‌برداری شوند.

8P5A9853

به گزارش سامانِ بـرتـر و به نقل از روابط عمومی استانداری چهار محال و بختیاری، قاسم سلیمانی دشتکی، در شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بحتیاری تأکید کرد: طبق دستور رئیس‌جمهور در نشست اعضای هیئت دولت، بایستی پروژه‌های نیمه‌تمام سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۴ چهارمحال و بختیاری، تا پایان امسال تکمیل و بهره‌برداری شوند.

وی افزود: اجرای پروژه راه‌آهن اصفهان – شهرکرد – اهواز، به عنوان مهم‌ترین اولویت چهارمحال و بختیاری، به رئیس‌جمهور و هیئت دولت اعلام شد.

سلیمانی دشتکی تصریح کرد: با اجرای پروژه راه‌آهن اصفهان – شهرکرد – اهواز، ۱۴۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و زمینه اشتغال افزون‌بر ۱۰ هزار نفر فراهم می‌شود.

رئیس شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری گفت: تحول در تولید، ترانزیت، صادرات، واردات، گردشگری، اقتصاد و زیرساخت‌ها از مهم‌ترین دستاوردهای اجرای پروژه راه‌آهن اصفهان – شهرکرد – اهواز، به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: از نمایندگان مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی، تقاضا دارم تا در کنار مدیریت ارشد استان، نسبت به پیگیری اجرای پروژه راه‌آهن اصفهان – شهرکرد – اهواز، اقدامات لازم را انجام دهند.

سلیمانی دشتکی اظهار داشت: امسال برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری، آبخوان‌داری و آبرسانی روستایی، اعتبارات بسیار خوبی در سطح ملی مشخص شده است.

وی اضافه کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری، باید نسبت به جذب بیشتر اعتبارات ملی، تلاش بیشتری داشته باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: با اختصاص قیر رایگان از سوی وزارت راه و شهرسازی، به روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، تحول بسیار خوبی در حوزه راه‌های روستایی رخ می‌دهد.

وی به حضور ۱۰ میلیون گردشگری در استان در سال ۱۳۹۳ اشاره و اظهار کرد: طبق تأکید رئیس‌جمهور در نسیت هیئت دولت، توسعه گردشگری باید به عنوان غرور ملی، در دستور کار مسوولان مربوطه قرار گیرد.

سلیمانی دشتکی ادامه داد: فراهم کردن امکانات و توسعه زیرساخت‌ها، در ماندگاری بیشتر گردشگران، افزایش درآمدها، رونق اقتصاد، رشد اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، بهبود وضعیت معیشت مردم و رشد شاخص‌های توسعه‌ای نقش اساسی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در چهارمحال و بختیاری به عنوان نخستین استان کشور گفت: برنامه‌ریزی‌های مربوط به توسعه کشور از سال ۱۳۲۷، به عهده این سازمان بوده است.

رئیس شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، رفع بسیاری از دغدغه‌های مسوولان را به دنبال داشت.

وی افزود: با احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، تصمیم کارشناسی و خرد جمعی در کشور، افزایش می‌یابد.

سلیمانی دشتکی تصریح کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، باید به منظور رفع مشکلات و برنامه‌ریزی علمی با هدف سرعت بخشی به روند توسعه پایدار و همه جانبه، اقدامات لازم را انجام دهد.

وی بیان داشت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، بایستی از بروکراسی اداری فاصله گرفته و ارتباط تنگاتنگ با دستگاه‌های اجرایی را جزو برنامه‌های اولویت‌دار خود قرار دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: اصلاح در روند و ساختار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، مورد درخواست مسوولان کشور در دولت‌های قبل بوده، اما انحلال این سازمان از سوی دولت نهم، باعث ضعف در مدیریت و برنامه‌ریزی شد.

وی عنوان داشت: با احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، باید شوراها و سازمان‌های متکی به خرد جمعی تقویت شوند.

سلیمانی دشتکی اظهار کرد: ارتقای کمی و کیفی خدمات‌رسانی به مردم و تسهیل در روند امور نیز بایستی به عنوان یکی از برنامه‌های مهم سازمان مدیریت و برنامه‌ريزي قرار گيرد.

گفتني است، سازمان مديريت و برنامه‌ريزي چهارمحال و بختياري، به عنوان نخستين سازمان كشور احيا شد.

در حكمي از سوي محمدباقر نوبخت، معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور، اسماعيل عامري گلستان، معاون سابق برنامه‌ريزي و اشتغال استاندار چهارمحال و بختياري، به عنوان نخستين رئيس اين سازمان در استان معرفي شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *