طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری با رونق اقتصادی استان همراه است
مارس 15, 2015 در 02:16 توسط علی آزوغ
معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت:اجرای طرح جامع گردشگری این استان باعث رونق اقتصادی در همه زمینه ها در این منطقه از کشور می شود.
به گزارش سامانِ بـرتـر، رییس جمهوری اسلامی ایران در مردادماه 93 در سفر به شهرکرد ،از تصویب طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری در نشست هیات دولت در این استان خبر داد.
دکتر حسن روحانی روز 16 مردادماه امسال اعلام کرد که یکی از طرحهای مهم این استان، تصویب طرح گردشگری به صورت جامع و همه جانبه است که از سال 94 اجرایی میشود.
سعید شیرکوند روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری که با حضور معاون رییس جمهوری در استانداری برگزار شد، افزود: طرح جامع گردشگری این استان به ظرفیت بومی و طبیعی استان، به عنوان یکی از پتانسیل های مهم اقتصادی، نگاهی ویژه ای دارد.
به گفته وی، توجه به اکوتوریسم و بهره مندی از طبیعت بکر، بهره مندی از ظرفیت آبی و رودخانهها، چشمه های جوشان، گردشگری طبیعی، گردشگری علمی، گردشگری ورزشی، گردشگری ماجراجوایانه و گردشگری روستایی و عشایری از مهمترین برنامه های تحقق طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری است.
معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: بافت سنتی و زندگی عشایر همواره مورد توجه گردشگران خارجی است و وجود سیاهچادرها و زندگی سنتی عشایر، یکی از مؤلفه های گردشگری است، که گردشگران خارجی برای دیدن آن ابراز علاقه مند میکنند.
وی گفت: با توجه به وجود بافت عشایر در این استان، چهارمحال و بختیاری میتواند یکی از کانونهای گردشگری عشایری و روستایی باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: طرح جامع گردشگری به عنوان یکی از مصوبات مهم دولت یازدهم از سال آینده در این استان اجرا میشود.
‘قاسم سلیمانی دشتکی‘، تصویب طرح راه آهن استان را یکی دیگر از مصوبات دولت یازدهم دانست و افزود: اجرای طرح راه آهن چهارمحال و بختیاری و بهره برداری از آن، گردشگری این استان را متحول میکند.
به گفته وی، جاده های دسترسی به استانهای همجوار، وجود کوهها و جنگلها و رودخانهها مهمترین مؤلفه برای جذب گردشگران است و زیرساختهای گردشگری در این استان با شتاب در حال اجراست.
نماینده مردم شهرستان لردگان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: گردشگری نیازمند حمایت جدی است و نباید همه تقصیرها را به گردن دولت یازدهم انداخت.
‘مجید جلیل سرقلعه ‘ افزود: سفر بی نظیر دولت یازدهم به چهارمحال و بختیاری باعث شد طرح گردشگری این استان مصوب شود و این طرح، جاذبه های گردشگری را به عنوان پتانسل اقتصادی معرفی میکند.
وی، لردگان را محور ترانزیت 15 استان کشور دانست و از سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور خواست، در طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری، نگاه ویژه ای به شهرستان لردگان داشته باشد.
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: طرح گردشگری برای توسعه استان بسیار ضروری است و باید در اجرای این طرح، از هم پوشانی برنامهها خودداری کرد.
‘ سید سعید زمانیان ‘ افزود: طرحهای گردشگری نباید روی کاغذ بماند و باید اشکالات آن رفع و برای جذب سرمایه گذار، بیشترین تلاش را انجام داد.
به گفته وی، در اجرای طرحهای سرمایه گذاری گردشگری، متاسفانه بانکها همراهی نمیکند و حتی صندوق توسعه ملی نیز، آن گونه که انتظار میرود، برای استان گامهای اساسی بر نمیدارد.
وی، تفویض اختیار تصویب طرحهای گردشگری در هر منطقه را به فرمانداران و بخشداران خواستار شد.
نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: سیاست گذاری در حوزه گردشگری در اختیار دولت است و انتظار است، دولت نگاه ویژه به ظرفیت های گردشگری این شهرستان داشته باشد.
‘امیر عباس سلطانی ‘ افزود: گردشگری سلامت و گردشگری طبیعی، از مؤلفه های این شهرستان است و وجود چشمه سفید به عنوان یکی از سالمترین آبها و وجود امامزاده حمزه علی بلداجی، زمینه لازم جذب گردشگر و سرمایه گذار در این حوزه در بروجن را فراهم کرده است.
به گزارش ایرنا، در این نشست فرمانداران شهرستانهای سامان، بن، اردل، بروجن، شهرکرد، فارسان و لردگان و مدیران دستگاههای اجرایی، برنامه های اجرایی خود برای تحقق طرح جامع گردشگری استان را ارائه کردند.
انتهای پیام/
منبع: ایـرنا