سومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان سامان
مارس 11, 2023 در 16:44 توسط علی آزوغ
سومین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان سامان با دستور کار ارائهی برنامههای اجرایی سال ۱۴۰۲، اتخاذ تصمیم در خصوص نظم چهارشنبهی آخر سال، امنیت تعطیلات نوروزی و پیشگیری از تصرفات غیرمجاز اراضی با حضور سیدمحمد موسوی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری سامانِبرتر و به نقل از واحد اطلاعرسانی و خبر معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری، اسحاق علیدوستی، رئیس دادگستری و رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان سامان گفت: چهارشنبه آخر سال یکی از سنتهای دیرینه است؛ لکن در سطح کشور، هر ساله شاهد حوادث جانی و مالی متعدد هستیم.
این مقام قضایی با بیان اینکه مصوبات شصتوچهارمین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان چهارمحال و بختیاری که به ریاست رئیس کل دادگستری استان در اسفندماه سال جاری برگزار شد، باید در سطح شهرستانها اجرایی شود گفت: یکی از مصوبات، در خصوص پیشگیری از هرگونه حادثهی احتمالی در چهارشنبهی آخر سال است که مقرر شد مراجع ذیصلاح محلات پرخطر را شناسایی و حضور فعال داشته باشند.
علیدوستی اضافه کرد: یکی دیگر از مصوباتِ در حال پیگیری، شناسایی و احضار افراد سابقهدار در حوادث چهارشنبهی آخر سال است که این افراد شناسایی و دعوت شده و تذکرات لازم به آنها داده میشود. رئیس دادگستری شهرستان سامان در بخشی از سخنان خود به لزوم حفظ امنیت شهروندان در ایام نوروز اشاره و خاطرنشان کرد: در پایان سال به زندانیان سابقهدار و مجرمان حرفهای مرخصی نخواهیم داد. وی به پدیدهی روزهخواری اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با عید نوروز، مقابله با تظاهر به روزهخواری مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه سید محمد موسوی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری ضمن قدردانی از اقدامات ادارات شهرستان سامان در راستای پیگیری مصوبات جلسات گفت: ادارات باید خود را ملزم و مکلف به پیگیری مصوبات اعلام شده دانسته و ضمن برنامهریزی دقیق، علمی و کارشناسی، خروجی اقدامات خود را در بازههای زمانی سه ماهه و چهارماهه ارائه دهند.
معاون رئیس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری افزود: طبق آمار استان چهارمحال و بختیاری در ۱۰ عنوان اتهامی سرقت، توهین، ضرب و جرح، تهدید، تصادفات رانندگی، تخریب، تحصیل مال از طریق نامشروع و … وضعیت مناسبی ندارد و اقدامات معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در سال ۱۴۰۲ بر این عناوین متمرکز میشود.
موسوی با بیان اینکه در شصت و چهارمین جلسهی شورای استانی پیشگیری از وقوع جرم، مصوباتی مقرر شده و اجرای آنها در سراسر استان مورد تأکید رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری است گفت: در خصوص پیشگیری از سرقت، سرقت در فصل برداشت محصولات کشاورزی توسط معتادان، دستگیری سارقان محکوم و متواری، سرقت کابلهای برق، سرقت تابلوهای راهنمایی و رانندگی و مراقبت پس از خروج محکومان حرفهای و به عادتِ سرقت باید مورد توجه این شهرستان قرار گیرد و دیگر ادارات یاریرسان دادگستری باشند.
این مقام قضایی در بخشی از سخنان خود با اشاره به جرایم ایراد ضرب و جرح و نزاع خاطرنشان کرد: در خصوص این جرایم، ۳ راهکار اصلی پیشنهاد شده است که مورد تصویب شورای استانی پیشگیری از وقوع جرم قرار گرفته است.
موسوی افزود: برگزاری جلسات متعدد شورای شهرستانی پیشگیری از وقوع جرم و جمع آوری ریشسفیدان به منظور حل و فصل نزاع، جلب مجرمان حرفهای و اجباری کردن برگزاری دورههای کنترل خشم میتواند سبب کاهش ضرب و جرح و نزاع در استان باشد.
موسوی در پایان رفع نقاط حادثهخیز، آشکارسازی و برگزاری دورهی فرهنگ ترافیک را از اسباب کاهش تصادفات رانندگی برشمرد و گفت: بر حسب گزارشات واصله، تعدادی نقطه حادثهخیز در این شهرستان احصاء شده است که ضروری است بر اساس اولویت حداقل یکی از این نقاط در سال آتی اصلاح شود.
انتهای پیام/۸۰۴۷۶/