معارفه رئیس جدید دانشگاه جامع علمی- کاربردی چهارمحال و بختیاری
دسامبر 6, 2014 در 18:20 توسط علی آزوغ
طی مراسمی با حضور معاون پارلمانی و هماهنگی امور استانهای دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور، رییس جدید دانشگاه جامع علمی – کاربردی چهارمحال و بختیاری معرفی و از رییس سابق قدردانی شد.
به گزارش سامان بـرتـر و به نقل از ایسنا، رییس جدید دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان 15 آذرماه در این آیین با بیان اینکه کیفی سازی دانشگاه از اولویتهای تحقق توسعه پایدار است، کیفی سازی آموزش و تمرکز بر همگام کردن مهارت بر پایه آموزش دانش بنیان را مهمترین برنامه خود معرفی کرد.
حمیدرضا عزیزی اظهارکرد: مطابق آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران هماکنون نرخ بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی 16 درصد و متوسط نرخ بیکاری در کشور 12 درصد است.
وی این تفاوت را نشان دهنده نامتوازن بودن آموزشهای عالی با نیاز بازار کار کشور دانست و افزود: فرهنگ سازی کار یکی از بزرگترین مشکلات جامعه امروز است که موجب شده در برخی رشتهها علی رغم نیاز جامعه متقاضی چندانی نداشته باشند و در برخی دیگر از رشتهها با وجود اشباع بازار کار، همچنان تقاضا برای تحصیل زیاد باشد.
عزیزی مشکل جزیرهای عمل کردن دانشگاهها را نیز یادآور شد و گفت: دانشگاههای کشور در غالب دسته بندیهای منفک شکل گرفته و عمل میکنند و توجهی به نیاز بازار کار نمیشود.
وی با هوشمند خواندن گزینشها در بازار کار، خاطرنشان کرد: این امر سبب میشود فارغ التحصیلان دانشگاهی که مهارت لازم را فرا نگرفتهاند به خیل فارغالتحصیلان بیکار جامعه بپیوندند.
رییس جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با بیان اینکه در سال گذشته یک میلیون متقاضی نامنویسی در دوره دکترا در کشور وجود داشته است، افزود: با توجه به بازار کار در کشور این یک افتخار نیست و برای ارتقای سطح کیفی تحصیلات باید بیشتر تلاش کرد.
رییس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری نیز به تشریح بخشی از فعالیتهای این دانشگاه از آغاز تا پایان کار خود پرداخت و افزود: هدایت دانشگاه علمی کاربردی در استان در سال 84 با فعالیت 4 مرکز به بنده واگذار شد و اکنون این مرکز با فعالیت 16 مرکز و با 642 مدرس و 8259 دانشجو در سطح استان، نیاز بازار کار بسیاری از واحدهای تولیدی در استان را فراهم کرده است.
وی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای پیشرفت این دانشگاه در طول دوره خدمت خود، اظهارکرد: کاستیهای بسیاری در راه رسیدن به جایگاه آرمانی وجود دارد که امید است با تلاش مدیریت جدید و آیندگان محقق شود.
انتهای پیام/