فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری پلیس افتخاری میپذیرد
دسامبر 6, 2014 در 16:19 توسط علی آزوغ
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری از آغاز جذب و عضوگیری پلیس افتخاری در نیروی انتظامی استان خبرداد.
به گزارش سامان بـرتـر و به نقل از ایسنا، شهریار حیدری در رابطه با آغاز جذب و عضوگیری پلیس افتخاری در نیروی انتظامی گفت: بهرهگیری و استفاده از ظرفیت و توان مردمی در توسعه امنیت داخلی را هدف اصلی از اجرای طرح پلیس افتخاریست و امنیت پایدار به واسطه میزان بلوغ و احساس مسئولیت و مشارکت عمومی جامعه قابل حصول است.
وی با بیان اینکه امنیت تولید اجتماع است و ناجا به تنهایی نمیتواند نظم و امنیت را در سراسر استان تولید کند، تصریح کرد: یکی از ارکان اساسی امنیت به عنوان یک پدیده اجتماعی، مشارکت دادن اقشار مختلف جامعه در حفظ، گسترش و استمرار آن و تعامل فعال آنها با حوزه امنیتی است.
حیدری گفت: همه شهروندان میتوانند به صورت داوطلبانه و در مقطع زمانی خاص مطابق موازین و دستورالعملهای مصوب با ناجا همکاری داشته باشند.
وی در تشریح شرایط عمومی عضویت در پلیس افتخاری، تابعيت ايراني، اعتقاد به مباني نظام جمهوري اسلامي، دارا بودن مدرك تحصيلي ديپلم، دارا بودن سلامت و توانايي جسمي و روحي و رواني، عدم اعتياد به مواد مخدر، عدم سابقه عضويت در احزاب و جريانات سياسي معارض با نظام، عدم سوء پيشينه كيفري، اشتهار به حسن خلق و رعايت احكام شرعي دارا بودن حداقل سن 18 و حداكثر 65 سال تمام، كسب موفقيت در دورههاي آموزشي، پايبندي به قانون، نظم و انضباط وداراي هوش و دقت را از شرایط تعیین شده عنوان كرد.
وی با اشاره به جذب پلیس افتخاری در دو سطح عمومی و تخصصی یک و دو ، به تبیین شرایط جذب در سطح تخصصی پرداخت و افزود: در سطح يك افراد در فعاليتهايي كه انجام آنها مستلزم ضابط بودن است سازماندهي شده و تحت نظارت كاركنان ناجا به عنوان ضابط قضايي عمل ميكنند اما در سطح دو از افرادي كه مستلزم ضابطيت نیستند، مانند دانش آموزان و افراد با سنين 15 سال به منظور فرهنگ سازي مسايل انتظامي به خصوص در مدارس بكارگيري ميشود.
حیدری اولویت جذب پلیس افتخاری را با بسیجیان، بازنشستگان ناجا و سایر نیروهای مسلح، ایثارگران و فرزندان آنها، فرزندان کارکنان و بازنشستگان ناجا، شاغلین دستگاههای لشگری و کشور و در نهایت آحاد جامعه دانست.
وی در خصوص امتيازات ويژه قابل ارائه به اعضاي پليس افتخاري، گفت: اين افراد با توجه به نوع همكاري و موفقيت در انجام ماموريت از امتيازاتي شامل پاداش نقدي و غير نقدي، برخورداري از اولويتهاي استخدامي ناجا، شركت در برنامهها و اردوهاي فرهنگي و سياحتي و زيارتي، تقدير از فرزندان ممتازان آنان، استفاده رايگان از امكانات دارالقرآن كريم پليس استان براي خانواده، صدور گواهي همكاري براي مبادي مورد نياز و اعزام با كاروان راهيان نور ناجا به مناطق عملياتي برخوردار ميشوند.
حیدری از برنامهریزی برای جذب یک هزار پلیس افتخاری در مرحله اول اجرای این طرح در استان خبر داد و گفت: علاقمندان ميتوانند برای كسب اطلاعات بيشتر با دفتر پليس پيشگيري استان به شماره 0382183128 و يا سامانههای 110 و 197 تماس بگيرند.
وی افزود: پلیس های افتخاری در عرصه پلیس آگاهی، راهور، پیشگیری، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی، مبارزه با مواد مخدر، فتا، فرماندهی یگان ویژه، فرماندهی مرزبانی و معاونت اجتماعی ناجا بکارگرفته میشوند.
انتهای پیام/