12 روستای هدف گردشگری در چهارمحال و بختیاری شناسی شد
سپتامبر 18, 2014 در 21:58 توسط علی آزوغ
معاون امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری از شناسایی 12 روستای هدف گردشگری در این استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سامان بـرتـر و به نقل از ایــرنا، «گودرز امیری» روز پنجشنبه در دومین جشنواره روستاگردی در روستای یاسه چای شهرستان سامان افزود: وجود این روستاها در نقاط مختلف استان ، می تواند در جذب گردشگران داخلی و خارجی نقش داشته باشد.
وی گفت: روستاهای یاسه چای، هوره، چلووان و سوادجان در شهرستان سامان و روستای آورگان در شهرستان بروجن، دزک و امامزاده دستگرد در شهرستان کیار، روستاهای سرآقاسید، شیخ علیخان و دیمه در شهرستان کوهرنگ، آتشگاه در شهرستان لردگان و روستای ده چشمه در شهرستان فارسان از جمله این روستاهاست.
وی از تدوین طرح جامع سند گردشگری چهارمحال و بختیاری در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت:این سند نقش مهمی در معرفی نقاط گردشگری در استان دارد.
امیری یادآور شد: رییس جمهوری و هیات دولت در سفر مردادماه امسال خود به چهارمحال و بختیاری از این استان به عنوان یک قطب گردشگری نام بردند و بر همین اساس سند گردشگری استان به صورت جامع تدوین می شود.
به گفته وی،هم اکنون 15نقطه گردشگری در استان شناسایی و مصوب شده است و 30جاذبه گردشگری نیز در استان فعال است.
وی افزود:با بهره برداری از مسیر جاده لردگان به خوزستان ،سهم مهمی از گردشگران فلات مرکزی ایران به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافته است.
معاون امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در سه روز عید فطر بیش از یک و نیم میلیون نفر گردشگر وارد این استان شدند و همین امر باعث توجه هیات دولت به طرح جامع گردشگری استان شده است.
امیری گفت:توسعه پایدار روستاها موجب ماندگاری روستاییان در روستاها و تقویت روند مهاجرت معکوس آنها از شهرها به روستاها می شود.
وی گفت:روستای یاسه چای با توجه به قرار گرفتن در مسیر رودخانه زاینده رود و باغات شهرستان سامان یکی از مستعد ترین روستاهای گردش پذیر استان خواهد بود.
به گزارش ایرنا،دومین جشنواره روستاگردی چهار محال و بختیاری روز پنجشنبه در روستای تاریخی یاسه چای شهرستان سامان آغاز به کار کرد.
در این جشنواره نمایشگاهی از جلوه های فرهنگی، صنایع دستی و تولیدات کشاورزی این روستا برپا شده است.
یاسه چای یک کلمه مرکب در زبان ترکی است که یاسو به معنی پهن و چای به معنی رودخانه است.
دالان های قدیمی و معماری خاص، یاسه چای را به یکی از روستاهای هدف گردشگری استان تبدیل کرده است.